Încercăm să fim cel mai bun partener de călătorii și pentru companii

Avem pregătit un pachet de travel corporate management, care să ajute în organizarea, eficientizarea și buna desfășurare a deplasărilor!

Servicii travel corporate pe care le oferim:

- rezervare bilete de avion, cazări în țară și străinătate, transferuri private sau shuttle bus, închirieri de mașini, asigurări de călătorie, bilete tren, bilete autocar, etc.

- organizează evenimente, întâlniri de afaceri sau team building, atât în țară cât și în străinătate, cu ajutorul celor mai buni furnizori din domeniu

- consultanță și pune la dispoziție soluții pentru travel corporate management, pentru o cât mai bună optimizare a costurilor cu deplasările din cadrul firmei

- consiliere în alegerea celor mai potrivite variante de călătorie, astfel încât raportul timp - cost să fie cel mai bun

- oferă toate sfaturile de călătorie atunci când se călătorește în străinătate (cu ce documente de identitate se poate călători, dacă este nevoie de viză, de vaccinuri etc.)

- negociază în numele clientului cu companiile aeriene sau alți furnizori din domeniu, tarife preferențiale,

 carduri de fidelitate, bonusuri și mile.

 

Beneficii

- Economisiți bani - primiți cele mai bune oferte pentru cazări, zboruri sau pachete turistice datorită parteneriatelor de lungă durată și a volumului ridicat de rezervări pe care le avem cu cei mai mari provideri de servicii turistice din lume.

- Salvați timp - datorită sistemelor de rezervări de care dispunem, putem să verificăm într-un timp foarte scurt disponibilitatea și tarifele serviciilor turistice solicitate.

- Live phone support 24/7/365 - oferim asistență și suport non stop în caz de urgență. De asemenea programul de lucru de luni până vineri este de la 8:00 - 19:00.

- Siguranță - garantăm toate serviciile pe care le rezervăm, lucrând doar cu provideri certificați.

- Flexibilitate - suntem deschiși la negociere, astfel încât colaborarea să satisfacă într-o proporție cât mai mare necesitatea clientului. Nu impunem exclusivitate.

- Bonusare - agenția desfășoară în fiecare an campanii prin care recompensează colaborarea și fidelitatea clienților corporate.

- Reduceri pentru angajații companiei.

 

Pentru că fiecare client este unic, vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru un pachet personalizat!